21
Ιαν

Paper it!

Paper it!

Thick & Fast

Η επανάσταση της ταπετσαρίας, σήμερα!

Η ζήτηση της αγοράς τα τελευταία χρόνια για νέες καινοτόμες και ρηξικέλευθες τεχνολογίες στον τομέα της ταπετσαρίας όλο και γιγαντωνόταν. Έφτασε όμως η στιγμή που η ζήτηση αυτή θα ικανοποιηθεί και με το παραπάνω!

Αδιαμφισβήτητα, οι επιτοίχιες ταπετσαρίες αποτελούν μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα προσωποποιημένη λύση διακόσμησης, ίσως και από αρχαιοτάτων χρόνων. Μια καλή ταπετσαρία δίνει άλλο στυλ, αέρα διαχρονικότητας, διαφορετική υφή αλλά κυρίως χαρακτήρα στο χώρο που τοποθετείται, έναν χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά και μόνον εσάς.

Όπως είναι φυσικό και με τους ρυθμούς της καθημερινότητας ν’ αλλάζουν ολοένα και περισσότερο, οι ανάγκες, το γούστο και η διάθεση μεταβάλλονται μαζί με την καθημερινή ρουτίνα. Έτσι, δημιουργείται και η ανάγκη αλλαγής του προσωπικού μας χώρου ώστε να συμβαδίζει με τα νέα δεδομένα.

  • Πόσες φορές άραγε έχετε τοποθετήσει μια ταπετσαρία την οποία ξέρατε πως θα πρέπει να αποχωριστείτε ή σκεφτόσασταν να επενδύσετε ένα δωμάτιο αλλά τελικά δεν ικανοποιήσατε την επιθυμία σας αυτή, γιατί μένατε σε σπίτι με ενοίκιο;
  • Εκείνο το παλιό μπαούλο της γιαγιάς, πόσες φορές σκεφτήκατε ότι είναι πολύ χρηστικό για να το πετάξετε αλλά δεν ταιριάζει καθόλου στο μίνιμαλ στυλ του χώρου σας;
  • Τα κομοδίνα, δώρο γάμου κάποιας θείας, που μοιάζουν εντελώς παράταιρα με την υπόλοιπη κρεβατοκάμαρα γιατί να τα πετάξετε,  να τα χαρίσετε ή να τα πουλήσετε;

Φέρτε την επανάσταση στο χώρο σας!

Με τη νέα peel and stick τεχνολογία της «Paper it!» κολλάτε, ξεκολλάτε, τοποθετείτε, επανατοποθετείτε τις ταπετσαρίες σας, σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, όσες φορές θέλετε εσείς!

Η επαναστατική peel and stick τεχνολογία των ταπετσαριών «Paper it!» τους επιτρέπει να αποκολλώνται από οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς ακαταστασία, χωρίς ειδικά εργαλεία και πάντα σε ολόκληρες λωρίδες, χωρίς να αφήνουν κολλώδη υπολείμματα στις επιφάνειες και χωρίς να τις «τραυματίζουν».

Γίνετε το αφεντικό του χώρου σας και μην αφήσετε καμία ταπετσαρία να σας πάρει το ρόλο!

Αφαιρούνται πανεύκολα ακόμη και από βαμμένους τοίχους. Μετά την αφαίρεσή τους είναι πανέτοιμες να επαναχρησιμοποιηθούν χωρίς να απαιτείται καμία περαιτέρω διαδικασία από εσάς!

Με τις ταπετσαρίες της «Paper it!» δεν έχετε κανέναν περιορισμό. Βρείτε το σχέδιο, ύφος, χρώμα, παράσταση που σας ταιριάζει. Είναι απλές και εύκολες στην τοποθέτηση. Ενώ οι προσιτές τιμές τους σας επιτρέπουν να τις αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή, ενώ την ήδη υπάρχουσα δεν την πετάτε…! Αφαιρέστε την από τον τοίχο και ντύστε ένα έπιπλο, τα σκαλοπάτια, μια ηλεκτρική συσκευή, κάποιο διακοσμητικό!

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και Paper it! Thick & Fast…