06
Νοέ

Muraspec – επιτέλους, όμορφες & μεγάλης αντοχής ταπετσαρίες!

Η Muraspec Wallcoverings κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια βιομηχανία, επαγγελματικών, ιδιωτικών και κατά παραγγελία ταπετσαριών τοίχου.

Στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου, συνεργάζεται με την Καλοταράνης α.ε. σε όλους τους τομείς: ξενοδοχειακό, υγείας, εκπαίδευσης, ιδιωτικό και  εταιρικών εγκαταστάσεων.

Μια αγγλική βιομηχανία, με ιστορία από το 1850, η Muraspec είναι γνωστή διεθνώς για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της, τον εντυπωσιακό  σχεδιασμό, την εξαιρετική παραγωγική της διαδικασία και την άρτια τεχνική υποστήριξη.

Η Muraspec έχει δημιουργήσει μια τεράστια συλλογή πολυτελών επαγγελματικών ταπετσαριών τοίχου, τις οποίες μπορείτε να δείτε να κοσμούν μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες όπως Hilton, Marriott και Radisson. Νοσοκομεία όπως το Great Ormond Street Hospital, αλυσίδες λιανικού εμπορίου, όπως η  Ted Baker και κρουαζιερόπλοια σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα της Καλοταράνης α.ε με την υποστήριξη τεχνικών  συμβουλών της Muraspec, είναι πάντα διαθέσιμοι και μπορούν να εργαστούν πάνω σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρότζεκτ, από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών. Σαν κατασκευαστές μπορούμε να είμαστε ευέλικτοι με τους χρόνους παραγωγής και έχουμε τον χαμηλότερο μέσο χρόνο παράδοσης στην βιομηχανία.

Στην Muraspec κατανοούμε πλήρως την σημασία της κορυφαίας ποιότητας και ξεχωριστών σχεδίων. Οι ταπετσαρίες μας είναι ακριβώς αυτό προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υλικών, ποιοτήτων και τάσεων. Από βασικές κατηγορίες μονόχρωμων υφών και ανάγλυφων τεχνοτροπιών, σε ποικίλα σχέδια μικρής ή μεγάλης κλίμακας διαθέσιμα σε χιλιάδες παραλλαγές. Ταπετσαρίες από φυσικά υλικά, όπως λινό και μετάξι, σε σχέδια επιλογής, μαγνητικές ταπετσαρίες ή επιφάνειες MemErase και  DryErase.

Περισσότερα σχέδια και χρώματα στο www.muraspec.com

Από το 1967, η θυγατρική της Muraspec, Fardis σχεδιάζει και προμηθεύει, την διεθνή αγορά, με πολυτελή υφάσματα και ταπετσαρίες. Εμπνευσμένα από το κίνημα Arts and Crafts, τα υφάσματα και οι ταπετσαρίες Fardis είναι γνωστά για τα έντονα τους χρώματα, την πολυπλοκότητα των σχεδίων, την υψηλή ποιότητα και την αντοχή τους.

Όλες οι ταπετσαρίες  Muraspec και Fardis, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εσωτερικά, από έμπειρους σχεδιαστές και τεχνικούς, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε ξεχωριστούς επαγγελματικούς χώρους και πολυτελείς κατοικίες σε όλο τον κόσμο.

Ανεξάρτητα από το περιβάλλον που θέλετε να δημιουργήσετε, από ήρεμο και ξεκούραστο μέχρι ζωηρό και έντονο, στην Fardis θα βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει. Με χιλιάδες εντυπωσιακά σχέδια σε πολλούς χρωματισμούς οι συλλογές της Fardis είναι ένα ιδιαίτερο μείγμα σύγχρονου και κλασικού, πλούσιων υφασμάτων και φυσικών υλικών, περίπλοκων λουλουδιών και πρωτότυπων γεωμετρικών.

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ Ι ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Η εταιρεία Καλοταράνης μπορεί πλέον να προσφέρει μοναδικές ταπετσαρίες ψηφιακής εκτύπωσης. Μέσα από της πολλαπλές ρυθμίσεις των ειδικών  μηχανημάτων ψηφιακής εκτύπωσης της Muraspec, ο αρχιτέκτονας ή ο σχεδιαστής μπορεί να επιλέξει εκτός από το σχέδιο, τεχνοτροπίες και διαφορετικές υφές στο ίδιο χαρτί, χρησιμοποιώντας φύλλα αλουμινίου, οξειδώσεις, ανάγλυφα μελάνια κ.α.

Μέσα από μια συλλογή χιλιάδων σχεδίων, μπορεί κανείς να προσαρμόσει ή να μεταλλάξει υπάρχον σχέδια, με νέους χρωματισμούς, μέσα από μια γρήγορη παραγωγή, και 5 χρόνια εγγύηση καλής ποιότητας για παραγγελίες που μπορούν να ξεπεράσουν ακόμη και τα 10.000 τετραγωνικά μέτρα.

MARINE Ι IMO WALLCOVERINGS

Η Muraspec Marine είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ταπετσαριών τοίχου ΙΜΟ στον κόσμο. Παρέχουμε εδώ και 40 χρόνια, λύσεις και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών στην ναυπηγική βιομηχανία και έχουμε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο, όπως:

Brittany Ferries Carnival Celebrity and Costa Cruises Irish Ferries Ocean Village Princess Cruises Saga Cruises Stena Line και Thomson Cruises.

Fire Safety Guaranteed

Όλες οι ταπετσαρίες Muraspec έχουν πιστοποιηθεί με βραδυκαυστότητα Euroclass B, είναι πλενὀμενες, έχουν φινίρισμα με βιοκτόνο για προστασία έναντι της μούχλας και βακτηριδίων και έχουν υψηλή αντοχή στην έκθεση στο φως του ήλιου.

Ουσιαστικά, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για κάθε τύπο επαγγελματικού, έργου.