04
Δεκ

100% Hotelshow 2017

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η έκθεση 100% Hotelshow που διεξήχθη στο MEC Παιανίας από τις 17 μέχρι τις 20 Νοεμβρίου.

Η έκθεση που τείνει να γίνει θεσμός στον χώρο του Design και της υψηλής αισθητικής στον ξενοδοχειακό χώρο αλλά και όχι μόνο, παρουσίασε αύξηση επισκεψιμότητας που ξεπέρασε το 50%. Η εταιρεία Καλοταράνης στήριξε την έκθεση αυτή από τη πρώτη στιγμή και 5 χρόνια μετά είναι από τους βασικούς εκθέτες του θεσμού.

Φέτος παρουσίασε όλη την γκάμα των αρχιτεκτονικών υλικών, υφασμάτων, ταπετσαριών και δαπέδων αλλά παρουσίασε και 4 νέες εντυπωσιακές συνεργασίες.

  • Την εταιρεία επίπλων εξωτερικής χρήσης Coco Wolf
  • την εταιρεία InstabileLab με ταπετσαρίες τοίχου εσωτερικής αλλά και εξωτερικής χρήσης
  • την εταιρεία δερμάτων Marine Leather, μια εντυπωσιακή συλλογή από δέρματα, πλεχτά, σταμπωτά, ειδικές κατασκευές με όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις συμπεριλαμβανόμενου και ΙΜΟ
  • την νέα σειρά τις Nomaad σε πλακίδια και ψηφίδες από Μάρμαρο.
100%Hotel (1) 100%Hotel (9) 100%Hotel (8) 100%Hotel (5) 100%Hotel (10) 100%Hotel (11)

Στα πλαίσια των Workshops της έκθεσης, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον κύριο  Graeme Coote, τον διευθυντή εξαγωγών των εταιρειών  Coco Wolf και Maria Flora, όπου παρουσίασε όλα τα προϊόντα και την τεχνολογία, αλλά ανέπτυξε και την πολιτική της σύμπραξης μεταξύ των 2 εταιρειών σε έπιπλο και ύφασμα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τιμήσατε στην παρουσίαση αυτή.

Τέλος στην φετινή έκθεση παρουσιάστηκε και η εφημερίδα της εταιρείας  Kalotaranis News την οποία φιλοδοξούμε να εκδίδουμε 2 φορές τον χρόνο, το Φθινόπωρο και την Άνοιξη. Σε πρώτη ανάγνωση οι συνεργάτες μας την βρήκαν άκρως ενημερωτική και περιεκτική. Μέσα μπορείτε να δείτε όλες τις νέες συλλογές, τάσεις και ειδικά νέα του χώρου μας. Μπορείτε να ζητήσετε το δικό σας αντίγραφο ή αντίγραφα στην εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας ή στο email info@kalotaranis.gr