01
Σεπ

Οι Υπηρεσίες μας

Οικιακός Σχεδιασμός

Αναζητήστε ανάμεσα σε χιλιάδες σχέδια και ποιότητες το υλικό που σας ταιριάζει και ανακαλύψτε τις αμέτρητες δυνατότητες συνδυασμών, ποιότητας και υψηλού σχεδιασμού που προσφέρει η πέρα των 80 ετών πείρα μας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα εργαστεί μαζί σας από την πρώτη μικρή λεπτομέρεια ως την ολοκλήρωση και την τοποθέτηση, για όλο το σπίτι σας, η ακόμη και για μια μικρή πινελιά διακόσμησης και αναβάθμισης.

Ξενοδοχειακός Σχεδιασμός

Για όλα τα Ξενοδοχειακά Στάνταρ στο κόσμο, έχουμε τις απαραίτητες Πιστοποιήσεις. Κρατάμε ένα αρχείο με πάνω από 200.000 σχέδια σε υφάσματα, κουρτίνες επιφάνειες τοίχων και δαπέδων. Μπορούμε να σχεδιάσουμε αποκλείστηκα για εσάς, ακόμη και σε μικρές ποσότητες, χωρίς να θυσιάζουμε τίποτα σε ποιότητα, τεχνικά χαρακτηριστικά και ανταγωνιστική τιμή. Δεν υπάρχει έργο, μικρό ή μεγάλο που να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, εγγυήσεις όπου αυτές είναι σχετικές, ταχείς και συγχρονισμένες υπηρεσίες με την καλύτερη αναλογία τιμής και ποιότητας στην αγορά.

Επαγγελματικός Σχεδιασμός

Προσαρμόζουμε τις contract υπηρεσίες μας στο κάθε επάγγελμα και τις ανάγκες διακόσμησης, που αυτό δημιουργεί. Διάφορα καθημερινά προϊόντα μπορούν να  μεταμορφωθούν σε αντικείμενα διακόσμησης αλλά κάθε γραφείο, ή καλύτερα ο κάθε χώρος εργασίας έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Στις περισσότερες περιπτώσεις η σωστή χρήση του προϊόντος ή του υλικού, προσδιορίζει το αποτέλεσμα. Προσφέρουμε λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο που έχουμε συναντήσει στο ταξίδι των 82 χρόνων της εταιρείας. Από καταστήματα μόδας και εστιατόρια μέχρι ιατρεία και αντιπροσωπίες αυτοκινήτων. Ελάτε και μοιραστείτε τις ανάγκες ή τους προβληματισμούς σας και αφήστε μας να σας εμπνεύσουμε και να σας καθοδηγήσουμε.